Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLÉTICO SHITADO (440708) - Jabsco Old Bhoys (797650) » 730009669: T75/R2

Copa 730009669 Información oficial sobre el partido 730009669 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

ATLÉTICO SHITADO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO SHITADO' en el partido 7 - 0 Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ATLÉTICO SHITADO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO SHITADO' en el partido 5 - 0 Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido
Tiene suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLÉTICO SHITADO

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): ATLÉTICO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Israel Laval va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Keanu Blohms va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de ATLÉTICO va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Marcelo Verdejo, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): ATLÉTICO va augmentar la diferència quan Marcelo Verdejo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Als 70 minuts de joc, els nois de ATLÉTICO van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ken Lopez augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Als 83 minuts, Ken Lopez va ampliar l'avantatge de ATLÉTICO amb un 6 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Cibrán Infante Cortés va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Keanu Blohms! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jabsco. La jugada d'estratègia del ATLÉTICO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dávid Fecsku va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Israel Laval de ATLÉTICO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Jabsco Old Bhoys

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jabsco va estar a punt de marcar quan David Gradilla va fer una passada impressionant a Edo Pungračič, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Baptista Salip va servir per deixar enrere el gegant Artemio Faccio al minut 75, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloi Banach de Jabsco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.