Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tartessos Balompié (123130) - Kill Frenzy (775854) » 730009321: T75/R2

Copa 730009321 Información oficial sobre el partido 730009321 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido 2 - 1 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido 4 - 3 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
Tiene mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tartessos Balompié

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7, Tartessos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Fabian Moraine va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lesar Sezer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tartessos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Tartessos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bartolomeo Gambineri en un 1 contra 1 amb el porter Nico Rosettani, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Přemysl Štěpán va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Manuel Valenzuela Núñez. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adam Stackpole va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Nico Rosettani va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Frenzy. La jugada d'estratègia del Tartessos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bartolomeo Gambineri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Bartolomeo Gambineri de Tartessos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kill Frenzy

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Manuel Valenzuela Núñez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Frenzy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Manuel Valenzuela Núñez va quedar-se sol davant el porter Rolvur á Kirkjuteigi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 56, en un 1 contra 1 amb el porter, però Rolvur á Kirkjuteigi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Roberto Grado des de l'esquerra.