Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real matraro (124938) - The King's F.C. (1588621) » 730009241: T75/R2

Copa 730009241 Información oficial sobre el partido 730009241 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

real matraro Alineación oficial del equipo 'real matraro' en el partido 5 - 7 The King's F.C. Alineación oficial del equipo 'The King's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real matraro Alineación oficial del equipo 'real matraro' en el partido 1 - 2 The King's F.C. Alineación oficial del equipo 'The King's F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,1 % 56,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real matraro

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de matraro per la dreta va donar com a resultat un gol de Alfons Mzindakaya al minut 31 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Mojmír Orlický trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ronalds Galejs-Dravnieks sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Guillaume Devy marcar el 3 - 3 per al matraro.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Alfons Mzindakaya va estar a punt de marcar al minut 18 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Heribert Teyer va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): matraro enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Guillaume Devy de matraro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hernán Edgardo Coppola en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Lukas Kronbauer va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de matraro a la tanda de penals: 5 - 4!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de matraro Heribert Teyer va intentar enganyar Hernán Edgardo Coppola amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de matraro José Ignacio Juárez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

The King's F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Azmy Abou Bakr va anar a parar al cap de Bror Ericsson que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Kings el 0 - 1.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Thodoris Siderakis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 20, i va fer pujar el 0 - 2 per a Kings.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Erik Malmstedt va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Fabius Kleinsorgen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Azmy Abou Bakr, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Bror Ericsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fabius Kleinsorgen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Helmutas Ambrožas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 108 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erik Malmstedt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Waldemar Malczewski de Kings va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Helmutas Ambrožas de Kings es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Kings, Erik Malmstedt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kings Herculano Tomé no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fabius Kleinsorgen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Salimo Goula Soilihi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Thodoris Siderakis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Kings.