Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WAXISNAMES FC (1370301) - SawTeam (491576) » 730008900: T75/R2

Copa 730008900 Información oficial sobre el partido 730008900 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

WAXISNAMES FC Alineación oficial del equipo 'WAXISNAMES FC' en el partido 10 - 8 SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
WAXISNAMES FC Alineación oficial del equipo 'WAXISNAMES FC' en el partido 7 - 0 SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido
Tiene bastante suerte 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WAXISNAMES FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Calixto Pernía de WAXISNAMES va aconseguir igualar el partit al minut 15, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Als 65 minuts, una gran jugada per l'esquerra de WAXISNAMES va acabar amb la pilota als peus de Henrique Valério que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.
  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de WAXISNAMES per la dreta va donar com a resultat un gol de Gustavo Aguzzi al minut 66 que reduïa la distància a 3 - 4.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Primus Brandestini va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. WAXISNAMES empatava el partit, 4 a 4, al minut 69.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Diego Canter va donar a WAXISNAMES un avantatge de 5 - 4, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 112 Minuto 104 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pedrito Córdova va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 6 - 6 al minut 104.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SawTeam. La jugada d'estratègia del WAXISNAMES per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Primus Brandestini va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 202 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Al 46, Hugo Miñón hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Borxa Ortigueira. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 207 Minuto 103 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): WAXISNAMES va ser a punt de marcar al minut 103, quan el seu jugador Henrique Valério va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Duero de WAXISNAMES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Pier Giuseppe Morolli de WAXISNAMES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lino İlknur va xutar fora per a WAXISNAMES, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de WAXISNAMES Bento Pinheiro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Borxa Ortigueira es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): A en Daniel Duero de WAXISNAMES li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Borxa Ortigueira posant el 8 - 7 a l'electrònic.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Pier Giuseppe Morolli va clavar el 9 - 7 per a WAXISNAMES amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Primus Brandestini de WAXISNAMES, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Borxa Ortigueira en un bon llançament des del punt fatídic. 10 - 8.

SawTeam

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Heinrich Yurtsever de SawTeam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Silo Díaz va pentinar un córner cap al segon pal que Heinrich Yurtsever va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Martin Gautschi va augmentar l'avantatge de SawTeam a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jacobo Gordo de SawTeam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 32 de partit.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 5 - 5 mitjançant un bon xut de Federico Torres que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): Al minut 96 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 5 - 6, gràcies a una bona internada de Heinrich Yurtsever que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Jacobo Gordo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a SawTeam.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SawTeam, Silo Díaz, col·locà la pilota just a les mans d'en Lino İlknur. El marcador: 7 - 7.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Pere Llebot de SawTeam va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 8 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de SawTeam, Borxa Ortigueira, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 8 al marcador.