Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poble Nou F.C (1334176) - Los Bukis (434907) » 730008569: T75/R2

Copa 730008569 Información oficial sobre el partido 730008569 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Poble Nou F.C Alineación oficial del equipo 'Poble Nou F.C' en el partido 2 - 3 Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Poble Nou F.C Alineación oficial del equipo 'Poble Nou F.C' en el partido 0 - 3 Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poble Nou F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Abba Hassan Abu Dahab va pentinar un córner cap al segon pal que Carles Servet va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Poble va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Pablo Valle la va transformar en el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Poble va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Morten Hansen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Poble, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Gábor Patfalvi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 98 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Poble va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yam Weber, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abba Hassan Abu Dahab de Poble va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Bukis

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Paweł Brzydoń va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 14. 0 - 1 per a Bukis.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 80 minuts Paweł Brzydoń va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 96, quan Antony Cartwright va posar els visitants Bukis per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Nicola Zanesi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antony Cartwright no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Paweł Brzydoń va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Edmund Jenny quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Bukis va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Paweł Brzydoń es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 68, en un 1 contra 1 amb el porter, però Nicola Zanesi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Paweł Brzydoń des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 78 (Ocasión de falta): Amb 78 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Paweł Brzydoń va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Edmund Jenny va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Paweł Brzydoń quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicola Zanesi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Elfar Baldvinsson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 108, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.