Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Riera Catalana C.F (439642) - White Widow F.C. (1459941) » 730008524: T75/R2

Copa 730008524 Información oficial sobre el partido 730008524 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

La Riera Catalana C.F Alineación oficial del equipo 'La Riera Catalana C.F' en el partido 2 - 0 White Widow F.C. Alineación oficial del equipo 'White Widow F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Riera Catalana C.F Alineación oficial del equipo 'La Riera Catalana C.F' en el partido 1 - 1 White Widow F.C. Alineación oficial del equipo 'White Widow F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,1 % 14,2 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Riera Catalana C.F

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Cristian Mocuţa al minut 10, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Catalana i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alejandro Casasayes es va introduir dins la defensa central al minut 59, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ville Viitikko al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hansueli Jordi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Albin Hafner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Xandru Borda va fer al minut 57 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marc Santandreu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, Cristian Mocuţa gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Catalana sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Abdou Olivier Ahamada, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

White Widow F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Jaimy Christiaens va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Abel Azevedo ja els havia advertit que el porter contrari, en Tjarco Gunst, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.