Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bald&Bankrupt (995089) - LUZ SAINT GERMAIN (1589856) » 730008380: T75/R2

Copa 730008380 Información oficial sobre el partido 730008380 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Bald&Bankrupt Alineación oficial del equipo 'Bald&Bankrupt' en el partido 0 - 2 LUZ SAINT GERMAIN Alineación oficial del equipo 'LUZ SAINT GERMAIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bald&Bankrupt Alineación oficial del equipo 'Bald&Bankrupt' en el partido 0 - 2 LUZ SAINT GERMAIN Alineación oficial del equipo 'LUZ SAINT GERMAIN' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bald&Bankrupt

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Bald&Bankrupt van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Jesús Cunill va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bald&Bankrupt va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Páramo Ortiz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Páramo Ortiz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rafael Páramo Ortiz va entorpir al marcador d'en Enrique Gallús per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Bald&Bankrupt van sortir al contraatac al minut 87, però Sergio Torrego va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

LUZ SAINT GERMAIN

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Vito Felicioli de GERMAIN va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Claudio Capotosti va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a GERMAIN.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): El GERMAIN va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 8 amb un llançament de falta perillós. En Sertan Angı però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Loïc Grasser ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Georgi Radkov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 209 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Zeca Garcia? Un error clamorós seu va donar a Sergi Vallugera una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Loïc Grasser va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Azkar Inurrita va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Azkar Inurrita després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Yepes va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vito Felicioli de GERMAIN es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.