Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a.s.salvaterra (1338917) - Michigan Chiefs Club (1585941) » 730008143: T75/R2

Copa 730008143 Información oficial sobre el partido 730008143 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

a.s.salvaterra Alineación oficial del equipo 'a.s.salvaterra' en el partido 2 - 3 Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
a.s.salvaterra Alineación oficial del equipo 'a.s.salvaterra' en el partido 1 - 2 Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,8 % 50,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.s.salvaterra

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, Elias Nejjary va pentinar un córner cap al segon pal que Ignacio Unzaga va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de a.s.salvaterra a 2 - 0. Ignacio Unzaga va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Francisco Schuermans hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Elias Nejjary havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Davide Simeone va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ignacio Unzaga va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Michigan Chiefs Club

Goles Goles

  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alan Câmara rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Thomas Philippe, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador visitant Riccardo Troncato va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 77 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 110 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jakob Ebbesen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Justice Ntesa va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.