Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729880484

Liga 729880484 Información oficial sobre el partido 729880484 en Hattrick

13.05.2024 01:00:00

Fox Warriors Alineación oficial del equipo 'Fox Warriors' en el partido 2 - 1 Calonso FC Alineación oficial del equipo 'Calonso FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fox Warriors Alineación oficial del equipo 'Fox Warriors' en el partido 1 - 1 Calonso FC Alineación oficial del equipo 'Calonso FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,2 % 24,1 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fox Warriors

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Destin Motta s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 58 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Christofer White llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Christofer White va errar un penal al minut 41 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni Walcke de Warriors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Calonso FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Calonso van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Ismail Jouffre.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): José Guadalupe Esparza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Coltin Soucy va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Edgar Hernando Guillén era fer passades de llarga distància. Al minut 36 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Kyle Anderson però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Clemente Álvarez de Calonso va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 48 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Calonso va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 蔡 (Choi) 啟和 (Qihe) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ismail Jouffre va fer una jugada per la banda esquerra, però Coltin Soucy va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, 蔡 (Choi) 啟和 (Qihe) de Calonso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.