Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gerena (47667) - CF Bollicaos (49149) » 72987143: T17/J7/VII

Liga 72987143 Información oficial sobre el partido 72987143 en Hattrick

10.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / VII.115 (38151)

Duborpool F.C. Alineación oficial del equipo 'Duborpool F.C.' en el partido 3 - 1 primo de niutin Alineación oficial del equipo 'primo de niutin' en el partido
Enrique Blanco (29') 1 - 0
Enrique Blanco (40') 2 - 0
Isa Abdullah Hashimi (54') 3 - 0
3 - 1 Giuseppe Di Mauro (65')
Duborpool F.C. Alineación oficial del equipo 'Duborpool F.C.' en el partido 3 - 1 primo de niutin Alineación oficial del equipo 'primo de niutin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duborpool F.C. Alineación oficial del equipo 'Duborpool F.C.' en el partido 3 - 0 primo de niutin Alineación oficial del equipo 'primo de niutin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duborpool F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Duborpool va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Enrique Blanco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Duborpool a 2 - 0. Enrique Blanco va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): David Moreno va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Duborpool, Isa Abdullah Hashimi, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 7 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Enrique Blanco va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Duborpool per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrique Blanco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En David Moreno, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Moreno. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Boris Amorisson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 39 va fer que Daniel Pujol de Duborpool hagués d'abandonar el terreny de joc. Luis de la Serna va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Bruno Liedstedt va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

primo de niutin

Goles Goles

  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): El porter de niutin va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Giuseppe Di Mauro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): niutin va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.