Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729843188

Liga 729843188 Información oficial sobre el partido 729843188 en Hattrick

13.05.2024 01:00:00

PEEWEE FC Alineación oficial del equipo 'PEEWEE FC' en el partido 4 - 3 Waganators FC Alineación oficial del equipo 'Waganators FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PEEWEE FC Alineación oficial del equipo 'PEEWEE FC' en el partido 3 - 1 Waganators FC Alineación oficial del equipo 'Waganators FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEEWEE FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 30. Eric Ray, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): PEEWEE prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Eric Ray va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Luke Hawkins, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. PEEWEE es posava per davant!
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): PEEWEE va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 79 Lee Love va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PEEWEE Matt Scruggs quasi va assolir l'empat al minut 22 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a PEEWEE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jamie Wilson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de LaShawn Mouton-Richardson al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Danny Harrison va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Ayman Zul Fakkar gairebé va marcar per a PEEWEE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Matt Scruggs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però LaShawn Mouton-Richardson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Waganators FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Waganators prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Luis Urbano.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Jordan Dixon que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Soleyman Naghdi de Waganators va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir José Luis Urbano va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.