Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAIA (772374) - A.D Rayo Vallekano (48500) » 72979841: T17/J4/VII

Liga 72979841 Información oficial sobre el partido 72979841 en Hattrick

20.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / VII.87 (38123)

maccabi las palmas Alineación oficial del equipo 'maccabi las palmas' en el partido 2 - 3 Massarrojos C.F Alineación oficial del equipo 'Massarrojos C.F' en el partido
0 - 1 David Anglès (39')
Iván García (75') 1 - 1
1 - 2 Jorge Massó (85')
Gildo Bergbauers (88') 2 - 2
2 - 3 Clemente Lima (89')
maccabi las palmas Alineación oficial del equipo 'maccabi las palmas' en el partido 2 - 3 Massarrojos C.F Alineación oficial del equipo 'Massarrojos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
maccabi las palmas Alineación oficial del equipo 'maccabi las palmas' en el partido 0 - 4 Massarrojos C.F Alineación oficial del equipo 'Massarrojos C.F' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maccabi las palmas

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pierre Gantois arribés a peus de Iván García, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a maccabi el 1 - 1.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 88, en Daniel Languard del maccabi va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gildo Bergbauers que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en David Anglès haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a maccabi al minut 86.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Al minut 90, Ernesto García de maccabi es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Massarrojos C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Anglès va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jorge Massó quedar desmarcat i marcar per a Massarrojos al minut 85. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Clemente Lima que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Massarrojos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jacinto Agüeras va desviar el xut final de Clemente Lima després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Clemente Lima que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Massarrojos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raúl Torregrosa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Clemente Lima de Massarrojos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eloy Mercer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.