Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediocampero (780048) - The Maradona`s Team (776061) » 72979832: T17/J1/VII

Liga 72979832 Información oficial sobre el partido 72979832 en Hattrick

29.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VII.87 (38123)

DataTesters Alineación oficial del equipo 'DataTesters' en el partido 1 - 2 FUSIÓN Team FC Alineación oficial del equipo 'FUSIÓN Team FC' en el partido
Jord Voetelink (39') 1 - 0
1 - 1 Michael Nesshall (45')
1 - 2 Ettore Rutigliano (74')
DataTesters Alineación oficial del equipo 'DataTesters' en el partido 1 - 2 FUSIÓN Team FC Alineación oficial del equipo 'FUSIÓN Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DataTesters Alineación oficial del equipo 'DataTesters' en el partido 1 - 0 FUSIÓN Team FC Alineación oficial del equipo 'FUSIÓN Team FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DataTesters

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DataTesters contenien la respiració mentre en Jord Voetelink s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): DataTesters va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Machancoses va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bernd Bärtschi.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DataTesters Francisco Manuel Mandril quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gilberto Guillot Melia l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): DataTesters va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco Manuel Mandril ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Michael Andersson de DataTesters va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 210 Minuto 84 (Ocasión de falta): Michael Andersson va llançar una falta directa al minut 84 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

FUSIÓN Team FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 45 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Michael Nesshall de FUSIÓN va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): En Ettore Rutigliano donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 74 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): FUSIÓN van sortir al contraatac amb encert al minut 5, però Michael Nesshall no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Ettore Rutigliano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Cristiano Teixeira de FUSIÓN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Rafael Posada de FUSIÓN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.