Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729785499

Liga 729785499 Información oficial sobre el partido 729785499 en Hattrick

06.05.2024 00:45:00

Atlético Kaeltas Alineación oficial del equipo 'Atlético Kaeltas' en el partido 4 - 4 FBC ODESSA Alineación oficial del equipo 'FBC ODESSA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Kaeltas Alineación oficial del equipo 'Atlético Kaeltas' en el partido 2 - 1 FBC ODESSA Alineación oficial del equipo 'FBC ODESSA' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Kaeltas

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Armando Robalo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 125 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Fernando Barquero Estevan va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 1 al minut 22.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Atlético aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Salomón Luna va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): En Breno Denegri va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 114 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 68. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Percy Carrasco va empatar el partit, 4 - 4, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Breno Denegri hauria d'haver estat gol al minut 49 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

FBC ODESSA

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Brallian Regalado de ODESSA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergio Ñaupari que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a ODESSA.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador de ODESSA Tripas Iglesias va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 67 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Brallian Luyo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gian Marco Alrich, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): ODESSA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Natalio Pino va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Brallian Luyo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gian Marco Alrich va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rudierd Lock ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Casahuamán de ODESSA es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brallian Luyo de ODESSA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.