Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729757051

Liga 729757051 Información oficial sobre el partido 729757051 en Hattrick

29.04.2024 00:30:00

Darmenares F.C. Alineación oficial del equipo 'Darmenares F.C.' en el partido 3 - 4 Tarariras Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tarariras Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Darmenares F.C. Alineación oficial del equipo 'Darmenares F.C.' en el partido 1 - 3 Tarariras Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tarariras Futbol Club' en el partido
Tiene suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darmenares F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Stanisław Brzdącel va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 22.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Darmenares aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Pontsho Sekwababe va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Darmenares va reduir el marcador al minut 80 a 3 - 4 quan Drahoslav Banas va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Pontsho Sekwababe quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarariras Futbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roberto Carlos 'Bomba' Parodi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Estanislao Rocha era molt més ràpid que el defensa Juan Posadas. Al minut 40, el jugador de Tarariras va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Juan Posadas no va poder aturar Joel 'Avioncito' Tamaro de Tarariras, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 72 el 2 - 3.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Krasimir Gotzev de Tarariras l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tarariras van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Roberto Carlos 'Bomba' Parodi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tarariras la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Joel 'Avioncito' Tamaro de Tarariras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo 'Piedra' Pedrucci de Tarariras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo 'Piedra' Pedrucci de Tarariras va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angel Marchesano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.