Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Paradika F.C. (119830) - rincon (124719) » 72971700: T17/J14/VII

Liga 72971700 Información oficial sobre el partido 72971700 en Hattrick

29.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VII.58 (38094)

C.F.Badalona Alineación oficial del equipo 'C.F.Badalona' en el partido 3 - 0 Estela amarilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Estela amarilla F.C.' en el partido
Diego Calle (26') 1 - 0
David Labán (77') 2 - 0
Ignacio Angulo (80') 3 - 0
C.F.Badalona Alineación oficial del equipo 'C.F.Badalona' en el partido 3 - 0 Estela amarilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Estela amarilla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F.Badalona Alineación oficial del equipo 'C.F.Badalona' en el partido 1 - 1 Estela amarilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Estela amarilla F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Badalona

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del C.F.Badalona contenien la respiració mentre en Diego Calle s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ignacio Angulo el va rematar David Labán amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): El gol de falta de Ignacio Angulo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 80 i ampliar l'avantatge de C.F.Badalona a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): C.F.Badalona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Calle en un 1 contra 1 amb el porter Rãzvan Stoica, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Labán.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Robin Kjeldsen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Petrus Cernea.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): El jugador de C.F.Badalona Anders Nilsson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gonzalo Caballé va entrar en el seu lloc.

Estela amarilla F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del amarilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniele Pecci, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Francisco Zavallos quasi aconsegueix empatar per amarilla al minut 31, però Cristóbal Marchena va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mário Rodrigues sol davant la porteria al minut 60, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Diego Gómez quasi aconsegueix empatar per amarilla al minut 69, però Cristóbal Marchena va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Pecci de amarilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Zavallos.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Diego Gómez de amarilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Mário Rodrigues ocupà el lloc d'en Alexander-Johan Dürr al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de amarilla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.