Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729710232

Liga 729710232 Información oficial sobre el partido 729710232 en Hattrick

29.04.2024 00:00:00

flamengo do sul Alineación oficial del equipo 'flamengo do sul' en el partido 0 - 5 Atlético Furacao Alineación oficial del equipo 'Atlético Furacao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
flamengo do sul Alineación oficial del equipo 'flamengo do sul' en el partido 2 - 3 Atlético Furacao Alineación oficial del equipo 'Atlético Furacao' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flamengo do sul

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Murilo Miguel Dantas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): flamengo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Murilo Miguel Dantas va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): flamengo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 43 que 董 (Dong) 业斌 (Yebin) no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Miguel Jacques no oblidarà el que li va passar durant el minut 61. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Josenilton D'Alencar va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 77, i va passar la pilota a Sylvio Embaúva, però aquest no va encertar a marcar.
  • 243 Minuto 92 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del flamengo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vitor Deputado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 92 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vitor Deputado de flamengo es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Atlético Furacao

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pablo Tous es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Christian Milliard, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atlético eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Samuca Oliva va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Markus Häkkinen va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 90 minuts quan Christian Milliard va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pablo Tous, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Markus Häkkinen de Atlético va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Markus Häkkinen de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Samir Itumirim de Atlético va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.