Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729667787

Liga 729667787 Información oficial sobre el partido 729667787 en Hattrick

06.05.2024 00:00:00

PRETUNUS FC Alineación oficial del equipo 'PRETUNUS FC' en el partido 3 - 1 CLÍNICA SOBERANA FC Alineación oficial del equipo 'CLÍNICA SOBERANA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PRETUNUS FC Alineación oficial del equipo 'PRETUNUS FC' en el partido 6 - 0 CLÍNICA SOBERANA FC Alineación oficial del equipo 'CLÍNICA SOBERANA FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRETUNUS FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Filipe 'The King' Dória, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): PRETUNUS, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Filipe 'The King' Dória per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PRETUNUS a 3 - 1. Eugénio Cortegaça va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Eugénio Cortegaça va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Filipe 'The King' Dória va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Deninho Dias Bombarde es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 208 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gilberto 'The Machine' Scorcelli de PRETUNUS va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Eugénio Cortegaça que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mané Santos per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paolo Lazzaro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Eugénio Cortegaça de PRETUNUS no va ser gol per ben poc.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip PRETUNUS Klemens Werner quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gilberto 'The Machine' Scorcelli l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paolo Lazzaro al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eugénio Cortegaça va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Deninho Dias Bombarde va sorprendre Paolo Lazzaro amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Rojas Aguado de PRETUNUS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlo Rensink de PRETUNUS es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

CLÍNICA SOBERANA FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rossano Dores Santos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.