Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isotopos, nunca dejamos a nadie (487796) - Real VicToR (773334) » 72956896: T17/J2/VII

Liga 72956896 Información oficial sobre el partido 72956896 en Hattrick

06.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VII.11 (38047)

manchester lemos Alineación oficial del equipo 'manchester lemos' en el partido 1 - 2 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
0 - 1 Pedro Soto (2')
Tobi Korger (12') 1 - 1
1 - 2 Rafael Landaluce (50')
manchester lemos Alineación oficial del equipo 'manchester lemos' en el partido 1 - 2 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
manchester lemos Alineación oficial del equipo 'manchester lemos' en el partido 0 - 1 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manchester lemos

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tobi Korger de manchester es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de manchester va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ernst Reitsler, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Volkhard Jeske va rebre molts aplaudiments. Al minut 24 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Eduardo Barbosa de manchester va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernst Reitsler de manchester va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real VicToR

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Chuse Lois Labastida arribés a peus de Pedro Soto, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a VicToR el 0 - 1.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): VicToR va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Cornelio Fernández, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rafael Landaluce que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Carlo Farneti va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adrián Sanzol, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Calleiros de VicToR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.