Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729474917

Liga 729474917 Información oficial sobre el partido 729474917 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

FC ZuriuMDP Alineación oficial del equipo 'FC ZuriuMDP' en el partido 3 - 3 Deportivo chilena taquito cañito Alineación oficial del equipo 'Deportivo chilena taquito cañito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC ZuriuMDP Alineación oficial del equipo 'FC ZuriuMDP' en el partido 1 - 6 Deportivo chilena taquito cañito Alineación oficial del equipo 'Deportivo chilena taquito cañito' en el partido
Tiene suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ZuriuMDP

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ZuriuMDP contenien la respiració mentre en Wanderlei Peppino s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): ZuriuMDP, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Marco Andrés Velazquez per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del ZuriuMDP s'esgargamellaven dempeus per esperonar Wanderlei Peppino que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En José Tiburcio Bajo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): ZuriuMDP va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Klein va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaime Gómez.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Carlos Basualdo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 56, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Wanderlei Peppino va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Andrés Velazquez de ZuriuMDP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marco Andrés Velazquez de ZuriuMDP per doble groga al minut 57.

Deportivo chilena taquito cañito

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, Johnny Waag de Deportivo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mattia Crema va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 32.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Johnny Waag quedar desmarcat i marcar per a Deportivo al minut 47. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mattia Crema ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mattia Crema va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.