Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729444679

Liga 729444679 Información oficial sobre el partido 729444679 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

A.C. Cuervos Alineación oficial del equipo 'A.C. Cuervos' en el partido 0 - 0 Atlético Real de República de Bostia Alineación oficial del equipo 'Atlético Real de República de Bostia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Cuervos Alineación oficial del equipo 'A.C. Cuervos' en el partido 2 - 0 Atlético Real de República de Bostia Alineación oficial del equipo 'Atlético Real de República de Bostia' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Cuervos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Cuervos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ruslan Karimullin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bálint Tóth.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Cuervos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ruslan Karimullin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Ruslan Karimullin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 47 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En 温 (Wen) 长洛 (Changluo) va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ion Calancea.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Osvaldo Franco de Cuervos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Real de República de Bostia

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Florian Marty va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 18, i va passar la pilota a Salvatore Carmando, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): República van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Salvatore Carmando des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): El República va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 56 amb un llançament de falta perillós. En Florian Marty però, la va tirar centrada i amb poca potència.