Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729444334

Liga 729444334 Información oficial sobre el partido 729444334 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

River Plate FC. Alineación oficial del equipo 'River Plate FC.' en el partido 5 - 3 Los piojosos de Haedo Alineación oficial del equipo 'Los piojosos de Haedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
River Plate FC. Alineación oficial del equipo 'River Plate FC.' en el partido 4 - 2 Los piojosos de Haedo Alineación oficial del equipo 'Los piojosos de Haedo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River Plate FC.

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): CARP va posar-se per davant 1 - 0 al minut 20, quan Fecund Bargalló va llançar una pena màxima perfectament.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fecund Bargalló sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcos Adán que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): CARP va augmentar la diferència quan Abramo Marletta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CARP va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fecund Bargalló progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 135 Minuto 87 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Apel·les Castells va marcar el 5 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Lionel Alejandro Avaro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesus Vaz Marques de CARP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los piojosos de Haedo

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Juliusz Bystroń va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 44 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): piojosos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Kazım Müşfik va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Sergio Fernández estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bayghur Lakhmawi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): piojosos va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Tore Christoffersen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Bayghur Lakhmawi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Agostino Koenig va fer una estirada espectacular al minut 51, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Kazım Müşfik.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 54 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mick Barrowcliffe amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 88 en Fabio Milazzo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Guarino Fagnini va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gervasio Talavera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.