Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cuervonegro (121520) - ECKO17 F.C (309472) » 72939933: T17/J14/VI

Liga 72939933 Información oficial sobre el partido 72939933 en Hattrick

29.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VI.986 (15304)

cuervonegro Alineación oficial del equipo 'cuervonegro' en el partido 2 - 1 LOSRAYITOS Alineación oficial del equipo 'LOSRAYITOS' en el partido
Jeroen Lenferink (29') 1 - 0
Adrián de la Morena (52') 2 - 0
2 - 1 Anders Eriksson (61')
cuervonegro Alineación oficial del equipo 'cuervonegro' en el partido 2 - 1 LOSRAYITOS Alineación oficial del equipo 'LOSRAYITOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cuervonegro Alineación oficial del equipo 'cuervonegro' en el partido 0 - 1 LOSRAYITOS Alineación oficial del equipo 'LOSRAYITOS' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cuervonegro

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a cuervonegro va ser Jeroen Lenferink.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cuervonegro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrián de la Morena progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): cuervonegro van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Huang Siu-Yang no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Huang Siu-Yang va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cuervonegro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladimir den Braber.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vladimir den Braber es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nihed Thiam.

LOSRAYITOS

Goles Goles

  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Francisco Serrano va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Anders Eriksson, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): LOSRAYITOS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Anders Eriksson va quedar-se sol davant el porter Alberto Gil, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ippolit Lobodin de LOSRAYITOS va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alberto Arenas Arnal que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Després de 31 minuts, LOSRAYITOS va veure com el seu jugador Daniel Companys havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Steve Waldren entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En José Burguete, jugador de LOSRAYITOS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 43. Hugo Zeferino, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.