Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729364086

Liga 729364086 Información oficial sobre el partido 729364086 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

gecko76 Alineación oficial del equipo 'gecko76' en el partido 2 - 0 THE ENDING Alineación oficial del equipo 'THE ENDING' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gecko76 Alineación oficial del equipo 'gecko76' en el partido 1 - 1 THE ENDING Alineación oficial del equipo 'THE ENDING' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gecko76

Goles Goles

  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): Al 19 minuts, El gecko76 va fer el 1-0. En Immanuel Gijsbertsen va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de gecko76 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Benny van den Langenberg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abraham Taianao va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Alwin Devilee va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luc Coens va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 36. En Vladimir Tucaković va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, Benny van den Langenberg gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luc Coens de gecko76 va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Immanuel Gijsbertsen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gecko76 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Wilco Harmeling, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Luc Coens va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

THE ENDING

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ENDING va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paul Pertea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mauro Acampora ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Mauro Acampora de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Hessel Kruijenaar quasi aconsegueix empatar per ENDING al minut 32, però Misael Dimas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): ENDING va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 63 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 78 en Aram Goedee va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Misael Dimas va impedir que reduïssin les diferències al marcador.