Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729363585

Liga 729363585 Información oficial sobre el partido 729363585 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

Enduring Freedom Alineación oficial del equipo 'Enduring Freedom' en el partido 3 - 0 FC Niels United Alineación oficial del equipo 'FC Niels United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Enduring Freedom Alineación oficial del equipo 'Enduring Freedom' en el partido 3 - 1 FC Niels United Alineación oficial del equipo 'FC Niels United' en el partido
Tiene un resultado normal 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enduring Freedom

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Enduring contenien la respiració mentre en Elwin Fetter s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Enduring va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en George Ottevanger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Gaston van Keeken entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Enduring, un peu providencial d'en Seran van Zijderveld va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Seran van Zijderveld gairebé va marcar per a Enduring des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Misja Clephas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafaël Olsthoorn de Enduring va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Danoe de Enduring amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Niels United

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Martinus Eyer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 23 en Emil Czekajski va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Joucke van Lingen va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bart Waasdorp la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de United havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del United va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Sem Westelaken no va poder controlar.