Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ego All Stars (48621) - los angeles de charly (309563) » 72935369: T17/J4/VI

Liga 72935369 Información oficial sobre el partido 72935369 en Hattrick

20.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / VI.972 (15290)

TAMBORISCO Alineación oficial del equipo 'TAMBORISCO' en el partido 0 - 2 los angeles de charly Alineación oficial del equipo 'los angeles de charly' en el partido
0 - 1 Giorgio Campaniello (40')
0 - 2 Jaime Lastra (42')
TAMBORISCO Alineación oficial del equipo 'TAMBORISCO' en el partido 0 - 2 los angeles de charly Alineación oficial del equipo 'los angeles de charly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TAMBORISCO Alineación oficial del equipo 'TAMBORISCO' en el partido 0 - 2 los angeles de charly Alineación oficial del equipo 'los angeles de charly' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TAMBORISCO

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): TAMBORISCO va fer una substitució al minut 39. Kjell Oskarsson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Hernán Acero.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de TAMBORISCO Efim Kovalev va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Abel Igualada va entrar en el seu lloc.

los angeles de charly

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): angeles agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giorgio Campaniello amb mestria.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jaime Lastra, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Doriano Cuciniello es va comportar com un juvenil al minut 18 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): angeles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Jamay Lunenburg va quedar-se sol davant el porter Luis Vidal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jamay Lunenburg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Al minut 63 de joc, Zoltán Köszegi de angeles va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Håkan Renin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Giorgio Campaniello de angeles va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el angeles va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alfonso Hameleers s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Ramón Barbado de angeles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.