Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729294037

Liga 729294037 Información oficial sobre el partido 729294037 en Hattrick

12.05.2024 19:05:00

Wydad Casablanca f.c. Alineación oficial del equipo 'Wydad Casablanca f.c.' en el partido 2 - 1 Os Kilombos Alineación oficial del equipo 'Os Kilombos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wydad Casablanca f.c. Alineación oficial del equipo 'Wydad Casablanca f.c.' en el partido 1 - 3 Os Kilombos Alineación oficial del equipo 'Os Kilombos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wydad Casablanca f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Casablanca va ser Ajdin Ramić.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Roberto Dignan rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Rénald Vigouroux, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Casablanca va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Rénald Vigouroux va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Ralf Espensen del Casablanca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Guillermo Daels va fer al minut 25 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ajdin Ramić, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ajdin Ramić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rénald Vigouroux va rematar alt.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Dignan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Ralf Espensen de Casablanca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Os Kilombos

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors de Kilombos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Vítor Paiva va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge João Reira va marxar de Samson Carl en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Kilombos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Virgílio Martins Barros quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Domingos 'Apache' Jerónimo.