Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729282501

Liga 729282501 Información oficial sobre el partido 729282501 en Hattrick

12.05.2024 18:45:00

Zizou CF Alineación oficial del equipo 'Zizou CF' en el partido 4 - 2 Fc Don Alineación oficial del equipo 'Fc Don' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Zizou CF Alineación oficial del equipo 'Zizou CF' en el partido 7 - 0 Fc Don Alineación oficial del equipo 'Fc Don' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zizou CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Fidelio Longobardo va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Nicolaas Kerbusch.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Zizou contenien la respiració mentre en Szymon Cetryzowski s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Fidelio Longobardo va incrementar l'avantatge de Zizou amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Melchior Belot es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Zizou va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Zaccaria Lippolis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 5, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Antonín Pícha sempre els tira per la dreta i en Michael Buschauer, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zaccaria Lippolis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Michael Buschauer al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fidelio Longobardo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Zizou va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jack MacSuirtain en un 1 contra 1 amb el porter Michael Buschauer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fidelio Longobardo per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Michael Buschauer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Fc Don

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Ronan Julien va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 81, el jugador visitant Giovanni Valente va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Shawn McCoy? Un error clamorós seu va donar a Szymon Cetryzowski una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 49, en un 1 contra 1 amb el porter, però Guirec Modeste va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Oladipupo Seka des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): En Oladipupo Seka, al minut 69 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Gilberto Lancellotti el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.