Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729270741

Liga 729270741 Información oficial sobre el partido 729270741 en Hattrick

12.05.2024 18:25:00

Volta Eagles Alineación oficial del equipo 'Volta Eagles' en el partido 4 - 4 Erzengels Avatar im Piwosklep Alineación oficial del equipo 'Erzengels Avatar im Piwosklep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Volta Eagles Alineación oficial del equipo 'Volta Eagles' en el partido 0 - 4 Erzengels Avatar im Piwosklep Alineación oficial del equipo 'Erzengels Avatar im Piwosklep' en el partido
Tiene mucha potra 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Volta Eagles

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Desmond Apentin de Eagles va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Doug Forgan arribés a peus de Luis Sáinz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Eagles el 2 - 0.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador Luis Sáinz de Eagles, després de 61 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de 75 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Eagles, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Fredrick Mansah de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 4. El públic estava boig d'alegria!

Erzengels Avatar im Piwosklep

Goles Goles

  • 153 Minuto 23 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Erzengels seguien lluitant fins al final. Al minut 23, fruit d'aquests esforços, Raphael Anokye va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Als 58 minuts de partit, Solomon Twum de Erzengels va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Maximilian Höfinger.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bernard Owusu quedar desmarcat i marcar per a Erzengels al minut 72. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eagles. La jugada d'estratègia del Erzengels per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rodney 'Ruin' Mullins va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Rodney 'Ruin' Mullins quasi aconsegueix empatar per Erzengels al minut 18, però Ben Berko va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Maximilian Höfinger va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Kwame Tano de Erzengels va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kwame Tano es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.