Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729254668

Liga 729254668 Información oficial sobre el partido 729254668 en Hattrick

12.05.2024 18:55:00

Kirsi United Alineación oficial del equipo 'Kirsi United' en el partido 1 - 3 Real MEF Alineación oficial del equipo 'Real MEF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kirsi United Alineación oficial del equipo 'Kirsi United' en el partido 1 - 2 Real MEF Alineación oficial del equipo 'Real MEF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kirsi United

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kirsi eren letals, i Issoufou Boni va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mamady Dagano no va ser aprofitada per en Basile Kaboré que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 214 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Josué Meurin quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Kirsi! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Kirsi va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ricardo Magallanes va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Yahaya Kouldiati va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Franklin Méndez de Kirsi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real MEF

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Shlomo Teper va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 30. 0 - 1 per a Real.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, Joffrey Ganemtoré va pentinar un córner cap al segon pal que Hamidou Traoré va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Passaven 67 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Shlomo Teper va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Harm Syx, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Real va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joffrey Ganemtoré. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joffrey Ganemtoré va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Després de 91 minuts, Joffrey Ganemtoré va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Christian Ouattara va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Steve Herrera.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hamidou Traoré de Real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.