Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729254666

Liga 729254666 Información oficial sobre el partido 729254666 en Hattrick

12.05.2024 18:55:00

Tenkodogo Lions Alineación oficial del equipo 'Tenkodogo Lions' en el partido 1 - 8 Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenkodogo Lions Alineación oficial del equipo 'Tenkodogo Lions' en el partido 0 - 2 Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenkodogo Lions

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Yves Joseph Lelievre va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): El Tenkodogo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Philippe Somé la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philippe Somé de Tenkodogo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Philippe Somé va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Voigas United

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Voigas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Damodar Shah va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Dennis Pedersen va demostrar la seva experiència quan al minut 39 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 2. És un murri!
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Voigas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hanfried Schlaffki.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Damodar Shah des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Boureima Kantiono va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Damodar Shah va augmentar l'avantatge de Voigas a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Voigas va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Diodorus Mramba, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): En Arsène Kiemtoré entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Voigas, un peu providencial d'en Ingo Pfeffereder va situar el 1-8 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Boureima Kantiono al minut 7, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Dennis Pedersen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Voigas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diodorus Mramba va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Boureima Kantiono va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Babou Dabourgou de Voigas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.