Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729142663

Liga 729142663 Información oficial sobre el partido 729142663 en Hattrick

05.05.2024 17:30:00

Gallos Verdes de Querétaro de Arteaga F. C. Alineación oficial del equipo 'Gallos Verdes de Querétaro de Arteaga F. C.' en el partido 0 - 1 Fucho Squad Alineación oficial del equipo 'Fucho Squad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gallos Verdes de Querétaro de Arteaga F. C. Alineación oficial del equipo 'Gallos Verdes de Querétaro de Arteaga F. C.' en el partido 2 - 0 Fucho Squad Alineación oficial del equipo 'Fucho Squad' en el partido
Tiene mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallos Verdes de Querétaro de Arteaga F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Querétaro Jonathan Pantoja quasi va assolir l'empat al minut 21 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Jonathan Pantoja va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giorgio Fibra va fer una magnífica centrada, però la rematada de Estéfano Mateos va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Giorgio Fibra de Querétaro va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Querétaro va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Koty Marshall la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Fucho Squad

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Fucho va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Jermaine Boldon va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jérémy Langenaeken va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jermaine Boldon, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Milutin Stojković de Fucho va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Atef Jallouli.