Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729139360

Liga 729139360 Información oficial sobre el partido 729139360 en Hattrick

05.05.2024 17:30:00

Pochanclos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pochanclos F.C.' en el partido 0 - 5 FC. Googles Alineación oficial del equipo 'FC. Googles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pochanclos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pochanclos F.C.' en el partido 1 - 7 FC. Googles Alineación oficial del equipo 'FC. Googles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pochanclos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Julio Salcedo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

FC. Googles

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Víctor Jiménez Cacho quedar desmarcat i marcar per a Googles al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Omar Baghaturia va anar directament als peus de Chatarunga Weerasinghe que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Víctor Jiménez Cacho de Googles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Kim-Andre Sande va marcar al minut 27 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 4.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Leone Fiorani va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 0 - 5 per a Googles.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Ostinn Rasool, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Googles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.