Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHURRA (441430) - Zidanes y Pavones F.C. (435113) » 72912382: T17/J11/VI

Liga 72912382 Información oficial sobre el partido 72912382 en Hattrick

08.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / VI.904 (15222)

tipos Alineación oficial del equipo 'tipos' en el partido 2 - 2 Chistorra Mecanika Alineación oficial del equipo 'Chistorra Mecanika' en el partido
0 - 1 Wilmar van Putten (44')
Reto Mein (66') 1 - 1
1 - 2 Fulgencio Azcarate (77')
Ignacio Perin (78') 2 - 2
tipos Alineación oficial del equipo 'tipos' en el partido 2 - 2 Chistorra Mecanika Alineación oficial del equipo 'Chistorra Mecanika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tipos Alineación oficial del equipo 'tipos' en el partido 2 - 0 Chistorra Mecanika Alineación oficial del equipo 'Chistorra Mecanika' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tipos

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del tipos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Reto Mein que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 66 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): tipos equilibrava la balança al minut 78. En Ignacio Perin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Reto Mein del tipos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): tipos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Graham ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): En David Ruiz va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 41, però el porter visitant Armando De Cristofaro el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): tipos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Ignacio Perin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique López de tipos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Ruiz no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Reto Mein no era cap impediment.

Chistorra Mecanika

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Chistorra va ser finalitzada des de l'esquerra per Wilmar van Putten al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Chistorra va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 77. Fulgencio Azcarate va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jean-Charles Didriche, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Chistorra van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 40 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Fulgencio Azcarate, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Chistorra van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Dawid Zawodna no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Petre Buga de Chistorra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmund Pietranek.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Jean-Charles Didriche es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Petre Buga.