Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zurruburru (313727) - Los madronicas (438558) » 72897724: T17/J13/VI

Liga 72897724 Información oficial sobre el partido 72897724 en Hattrick

22.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / VI.859 (15177)

Zurruburru Alineación oficial del equipo 'Zurruburru' en el partido 5 - 0 Los madronicas Alineación oficial del equipo 'Los madronicas' en el partido
Aitor Rodríguez (17') 1 - 0
Gonzalo Schelotto (30') 2 - 0
Juan María Sarmiento (38') 3 - 0
Juan María Sarmiento (76') 4 - 0
Patrik Jacobsson (81') 5 - 0
Zurruburru Alineación oficial del equipo 'Zurruburru' en el partido 5 - 0 Los madronicas Alineación oficial del equipo 'Los madronicas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zurruburru Alineación oficial del equipo 'Zurruburru' en el partido 5 - 0 Los madronicas Alineación oficial del equipo 'Los madronicas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zurruburru

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Zurruburru, atacant per l'esquerra al minut 17, va aprofitar el magnífic llançament de Aitor Rodríguez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Zurruburru Gonzalo Schelotto va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Mike Rhoen va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Zurruburru va obtenir un penal al minut 38, que va llançar a la perfecció Juan María Sarmiento. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Zurruburru va augmentar la diferència quan Juan María Sarmiento no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Aitor Rodríguez va anar directament als peus de Patrik Jacobsson que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Patrik Jacobsson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lars Gunnar Fredriksson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Patrik Jacobsson de Zurruburru va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Oren Koren hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Avichay Avivi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Patrik Jacobsson de Zurruburru gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Patrik Jacobsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wiktor Zuchora de Zurruburru es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Tristan van Heurn va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Los madronicas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claude Delcros de madronicas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mike Ó Cuileann de madronicas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.