Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728957634

Liga 728957634 Información oficial sobre el partido 728957634 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

Miss Håndbryg Alineación oficial del equipo 'Miss Håndbryg' en el partido 4 - 2 team sydfyn alliancen Alineación oficial del equipo 'team sydfyn alliancen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Miss Håndbryg Alineación oficial del equipo 'Miss Håndbryg' en el partido 6 - 1 team sydfyn alliancen Alineación oficial del equipo 'team sydfyn alliancen' en el partido
Tiene mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miss Håndbryg

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Håndbryg, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Rudi Krusell per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Konrad Brandt de Håndbryg aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Koos van der Vinne va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Håndbryg pel centre va donar un gran resultat: el gol de Levente Sárándi va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Chinaglia de Håndbryg va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

team sydfyn alliancen

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 32 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Duncan Kuijt.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del alliancen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Duncan Kuijt va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.