Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728956354

Liga 728956354 Información oficial sobre el partido 728956354 en Hattrick

12.05.2024 16:00:00

FRAUD Alineación oficial del equipo 'FRAUD' en el partido 1 - 1 Violas Disciple Alineación oficial del equipo 'Violas Disciple' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FRAUD Alineación oficial del equipo 'FRAUD' en el partido 2 - 1 Violas Disciple Alineación oficial del equipo 'Violas Disciple' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRAUD

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el FRAUD va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Henrik Fisker aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Mieczysław Strzemecki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amilcare Polino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Henrik Fisker, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jan Helgheim va intentar anar-se'n per velocitat al minut 64 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Disciple. La jugada d'estratègia del FRAUD per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Damian Ciuraszkiewicz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): FRAUD van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Pablo Falero des de l'esquerra va sortir desviat.

Violas Disciple

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jan Rydland per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Alassane Dramé va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Yorick Henrard per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.