Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728947281

Liga 728947281 Información oficial sobre el partido 728947281 en Hattrick

12.05.2024 16:00:00

Griffelinos II Alineación oficial del equipo 'Griffelinos II' en el partido 3 - 3 FC Drossel Alineación oficial del equipo 'FC Drossel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Griffelinos II Alineación oficial del equipo 'Griffelinos II' en el partido 7 - 0 FC Drossel Alineación oficial del equipo 'FC Drossel' en el partido
Es un cenizo 6.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Griffelinos II

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Ferdinand Enemark igualava per Griffelinos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Peer Henze va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 36.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Passat el minut 89 de joc, Van Rantala facilitava les coses al Griffelinos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Van Rantala va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): El Griffelinos se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 24, en Bertram Birkemose va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Griffelinos va deixar en bona posició a en Folke Jonassen per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el Griffelinos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gerhardt Rosendahl no va estar gens encertat.

FC Drossel

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Drossel va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Napoleón Fernández, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 2 s'ha de veure repetit: en Napoleón Fernández de Drossel va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Antonino Inebria, que no va perdonar.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Preben Bergholt no va poder aturar Ayesh Rajasekara de Drossel, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 52 el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lino Lima Gonçalves va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lino Lima Gonçalves de Drossel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.