Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DINAMO SAN JUAN (119140) - SA_MONETACRLO (440870) » 72891958: T17/J11/VI

Liga 72891958 Información oficial sobre el partido 72891958 en Hattrick

08.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / VI.845 (15163)

DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido 1 - 3 Antonio's Dream Team Alineación oficial del equipo 'Antonio's Dream Team' en el partido
Jacek Madej (5') 1 - 0
1 - 1 Antoni Berengel (10')
1 - 2 José María Romero (65')
1 - 3 José María Romero (70')
DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido 1 - 3 Antonio's Dream Team Alineación oficial del equipo 'Antonio's Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido 1 - 0 Antonio's Dream Team Alineación oficial del equipo 'Antonio's Dream Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DINAMO SAN JUAN

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): DINAMO prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Jacek Madej va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 109 Minuto 65 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Guillem Artigues es va complicar la vida al minut 65 intentant esquivar José María Romero en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Antonios, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Nicolas Puopolo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolas Puopolo.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hugo Martins de DINAMO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Passats 62 minuts de joc, en Jacek Madej de DINAMO va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Antonio's Dream Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Antonios va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Antoni Berengel aconseguint el 1 - 1.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Antoni Berengel sempre és una garantia. Al minut 70, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company José María Romero marcar el 1 - 3 per al Antonios.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Antonios van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 14 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Antoni Berengel, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Antonios va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Pujol, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Enrique Olano de Antonios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Enrique Olano va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.