Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrilistico (439819) - cocoloc (313812) » 72881405: T17/J8/VI

Liga 72881405 Información oficial sobre el partido 72881405 en Hattrick

17.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / VI.813 (15131)

Gauchos de San Justo Alineación oficial del equipo 'Gauchos de San Justo' en el partido 2 - 1 ILLAR TEAM Alineación oficial del equipo 'ILLAR TEAM' en el partido
Marcin Paczy?ski (23') 1 - 0
1 - 1 Víctor Gonzalez Martínez (74')
Marcin Paczy?ski (80') 2 - 1
Gauchos de San Justo Alineación oficial del equipo 'Gauchos de San Justo' en el partido 2 - 1 ILLAR TEAM Alineación oficial del equipo 'ILLAR TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gauchos de San Justo Alineación oficial del equipo 'Gauchos de San Justo' en el partido 2 - 0 ILLAR TEAM Alineación oficial del equipo 'ILLAR TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gauchos de San Justo

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Marcin Paczyński va donar a Gauchos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Marcin Paczyński va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Gauchos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roderik Vanderhaeghen va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Svein Eide va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Peer Stenak no va ser aprofitada per en Svein Eide que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Thimo Vijgen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Luis Calamaro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gauchos Marcin Paczyński quasi marca al minut 71 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Afonso Correia l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roderik Vanderhaeghen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Svein Eide es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ILLAR TEAM

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 74, quan Víctor Gonzalez Martínez va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.