Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728783420

Liga 728783420 Información oficial sobre el partido 728783420 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

We will make football great again Alineación oficial del equipo 'We will make football great again' en el partido 2 - 3 Lokomotiv Bredene Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Bredene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
We will make football great again Alineación oficial del equipo 'We will make football great again' en el partido 2 - 1 Lokomotiv Bredene Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Bredene' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

We will make football great again

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Frits Dessers de football, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del football amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Mathias Cilissen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Silvester Mariën gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jean-Pierre Defossé va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Harald Van Landegem va estar a punt d'empatar per a football quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jean-Pierre Defossé va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gordi Bastin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Gordi Bastin va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lokomotiv Bredene

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El contraatac de LOK va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Rien Jamin va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Laurent De Jonghe va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Lambrecht Herssens es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Passats 81 minuts de partit, LOK es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Rik Korthout es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rik Korthout que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gordon Vervaecke va fer una jugada per la banda esquerra, però Casper Van Laethem va aturar el seu xut.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el LOK va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gordon Vervaecke s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.