Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atopeporlacima (312598) - inmobiliaria arabi (492267) » 72876831: T17/J5/VI

Liga 72876831 Información oficial sobre el partido 72876831 en Hattrick

27.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VI.801 (15119)

F.C Pancho Alineación oficial del equipo 'F.C Pancho' en el partido 0 - 1 Nadie FC Alineación oficial del equipo 'Nadie FC' en el partido
0 - 1 Dilano Vanmol (33')
F.C Pancho Alineación oficial del equipo 'F.C Pancho' en el partido 0 - 1 Nadie FC Alineación oficial del equipo 'Nadie FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Pancho Alineación oficial del equipo 'F.C Pancho' en el partido 1 - 0 Nadie FC Alineación oficial del equipo 'Nadie FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Pancho

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Abel García va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Enzo Villaverde es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Korbinian Schrenk va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Cruz Fontanarrosa va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Hadar Rosenkrantz va fer una magnífica aturada al minut 60, tot i el bon llançament de falta de Enzo Villaverde.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Enzo Villaverde hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Recacha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Heinz-Dieter Maldonado de Pancho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22, Mark Mochi de Pancho es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Nadie FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dilano Vanmol va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nadie, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En David Casal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nadie va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mario Giorgini va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Roc Clariana es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Ramón Alba Tercedor.