Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728741367

Liga 728741367 Información oficial sobre el partido 728741367 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

De Slappe Sorzen Alineación oficial del equipo 'De Slappe Sorzen' en el partido 0 - 3 Clan Mcfeet Alineación oficial del equipo 'Clan Mcfeet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
De Slappe Sorzen Alineación oficial del equipo 'De Slappe Sorzen' en el partido 2 - 5 Clan Mcfeet Alineación oficial del equipo 'Clan Mcfeet' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Slappe Sorzen

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Slappe per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kieren O'Sullivan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Clan Mcfeet

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El contraatac de Mcfeet va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Vilmos Elek va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, Mcfeet va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Abderrahime Najdawi.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Vilmos Elek va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Mcfeet va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Roscoe Haddon va quedar-se sol davant el porter Gerwoud Vermaelen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rainer Römke va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Miloš Lang rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Sardor Latifov de Mcfeet, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bernard Beaud va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bernard Beaud. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Magnim Tchoyi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Miloš Lang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gerwoud Vermaelen, però la pilota va topar amb el travesser.