Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cabañas futsal (490525) - VaicheBoa (434845) » 72873523: T17/J13/VI

Liga 72873523 Información oficial sobre el partido 72873523 en Hattrick

22.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / VI.786 (15104)

Lo Pelat F.C. Alineación oficial del equipo 'Lo Pelat F.C.' en el partido 1 - 3 Rogue Hunters Alineación oficial del equipo 'Rogue Hunters' en el partido
0 - 1 Peter Mikolasch (47')
0 - 2 Klaus Rastofer (50')
0 - 3 José Torres (72')
Antonio Diaz Ailan (82') 1 - 3
Lo Pelat F.C. Alineación oficial del equipo 'Lo Pelat F.C.' en el partido 1 - 3 Rogue Hunters Alineación oficial del equipo 'Rogue Hunters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lo Pelat F.C. Alineación oficial del equipo 'Lo Pelat F.C.' en el partido 5 - 2 Rogue Hunters Alineación oficial del equipo 'Rogue Hunters' en el partido
Es un cenizo 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo Pelat F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Antonio Diaz Ailan de Pelat va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Pelat va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Ludo De Schaepmeester va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Daniel Brugat del Pelat ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Juho Kääriäinen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Juho Kääriäinen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Pelat va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Ignacio Noguerol no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Rogue Hunters

Goles Goles

  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 47 i semblava que Hunters desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Peter Mikolasch va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Klaus Rastofer de Hunters va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72, una falta xutada per José Torres va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Hunters. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Bogusław Stranz de Hunters, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Rivo Salong quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Torres de Hunters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Alcalde de Hunters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.