Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728734142

Liga 728734142 Información oficial sobre el partido 728734142 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

FC The Parkers Alineación oficial del equipo 'FC The Parkers' en el partido 1 - 2 FC La Gantoise Alineación oficial del equipo 'FC La Gantoise' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC The Parkers Alineación oficial del equipo 'FC The Parkers' en el partido 1 - 1 FC La Gantoise Alineación oficial del equipo 'FC La Gantoise' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,4 % 66,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC The Parkers

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 34, Tamor Mägi de Parkers empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Parkers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marcin Gołko, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

FC La Gantoise

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Kim 'Scary' Dullaert donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joannes 'The Rock' Torbeyns va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ronny 'Speedy' Algoet després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ovídio Paiva va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Charles-Marie Feyen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Ronny 'Speedy' Algoet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ovídio Paiva va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giacomo 'The Rock' Langlet.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dave 'Classy' Hofmans de Gantoise la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joannes 'The Rock' Torbeyns de Gantoise amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.