Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728721591

Liga 728721591 Información oficial sobre el partido 728721591 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

FC Eln Alineación oficial del equipo 'FC Eln' en el partido 3 - 1 Madnight Oilers Alineación oficial del equipo 'Madnight Oilers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Eln Alineación oficial del equipo 'FC Eln' en el partido 1 - 1 Madnight Oilers Alineación oficial del equipo 'Madnight Oilers' en el partido
Tiene suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Eln

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Zenne Verschelde de Eln, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Eln eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Martin Povoľný va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Zenne Verschelde va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Eln i marcant el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Eln va anar a parar a la dreta de l'atac on en Herre Kellens, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Eln van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Guglielmo Pappone des de l'esquerra va sortir desviat.

Madnight Oilers

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 75 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Tuğrul Adıgün.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Alexandre Stroobandts en un penal llençat per en Steve M'Bassidje va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Giampietro Volpicelli de Madnight va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.