Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728715102

Liga 728715102 Información oficial sobre el partido 728715102 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

De blunderbuskes Alineación oficial del equipo 'De blunderbuskes' en el partido 2 - 2 Blue-Black PUMA F.C. Alineación oficial del equipo 'Blue-Black PUMA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De blunderbuskes Alineación oficial del equipo 'De blunderbuskes' en el partido 3 - 1 Blue-Black PUMA F.C. Alineación oficial del equipo 'Blue-Black PUMA F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De blunderbuskes

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a blunderbuskes va ser Per Österquist.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hossein Deravi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Per Österquist va entorpir al marcador d'en Edmundo Mac Donald per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): blunderbuskes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Dominic Salletmayer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): blunderbuskes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Per Österquist en un 1 contra 1 amb el porter Jacobus Dhaluin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El blunderbuskes va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Per Österquist la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Alexis Soto del blunderbuskes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexis Soto va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexis Soto.

Blue-Black PUMA F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 34 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Etienne De Heyn marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Puma's va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Antipas Nicolaou va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Manuele Limpido de Puma's va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.