Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benasqueses (489708) - Pozico Futbol Club (313440) » 72868908: T17/J12/VI

Liga 72868908 Información oficial sobre el partido 72868908 en Hattrick

15.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VI.773 (15091)

U.D.Columbrianos Alineación oficial del equipo 'U.D.Columbrianos' en el partido 0 - 4 River Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'River Mallorca C.F.' en el partido
0 - 1 Gareth Kildare (21')
0 - 2 Claude Cabanas (39')
0 - 3 Claude Cabanas (40')
0 - 4 John Kiefinger (75')
U.D.Columbrianos Alineación oficial del equipo 'U.D.Columbrianos' en el partido 0 - 4 River Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'River Mallorca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D.Columbrianos Alineación oficial del equipo 'U.D.Columbrianos' en el partido 0 - 5 River Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'River Mallorca C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Columbrianos

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Manuel Van De Weyer de U.D.Columbrianos va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): U.D.Columbrianos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Eduardo Nadales va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ed van Kemenade va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): U.D.Columbrianos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jörg Oertel no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Wolf Kerbler-Wimmer al camp.

River Mallorca C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, River es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gareth Kildare es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): River va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Claude Cabanas va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Claude Cabanas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 3 per a River.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 75, River va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser John Kiefinger.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Claude Cabanas de River va fallar un penal al minut 41, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gareth Kildare al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Gareth Kildare, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. River va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Félix Erpen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wolf Kerbler-Wimmer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Paccassoni de River la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claude Cabanas de River va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.