Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ecija balompie. (485686) - Almeria C.F. (47867) » 72863187: T17/J11/VI

Liga 72863187 Información oficial sobre el partido 72863187 en Hattrick

08.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / VI.756 (15074)

HongKongKong Alineación oficial del equipo 'HongKongKong' en el partido 1 - 0 Almeria C.F. Alineación oficial del equipo 'Almeria C.F.' en el partido
Terkel Brokmose (36') 1 - 0
HongKongKong Alineación oficial del equipo 'HongKongKong' en el partido 1 - 0 Almeria C.F. Alineación oficial del equipo 'Almeria C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HongKongKong Alineación oficial del equipo 'HongKongKong' en el partido 0 - 1 Almeria C.F. Alineación oficial del equipo 'Almeria C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HongKongKong

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): HongKongKong sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Terkel Brokmose va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Aguado Renedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HongKongKong va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Giuseppe Giuliato, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hampus Almbrant no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dieudonné Burman estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Robert Neagu va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de HongKongKong es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Almeria C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Xabier Meléndrez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Almeria va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Urbistondo va desviar el xut final de Travis Lawrance després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Hampus Almbrant quasi aconsegueix empatar per Almeria al minut 47, però Alejandro Urbistondo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ain Laaser que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Ain Laaser al minut 67 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Malte Jakobsen.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Malte Jakobsen va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.