Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728599445

Liga 728599445 Información oficial sobre el partido 728599445 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Riotsquad Alineación oficial del equipo 'Riotsquad' en el partido 3 - 2 BK Ekholmen Alineación oficial del equipo 'BK Ekholmen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riotsquad Alineación oficial del equipo 'Riotsquad' en el partido 2 - 0 BK Ekholmen Alineación oficial del equipo 'BK Ekholmen' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riotsquad

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Riotsquad s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Lukas Tungbratt per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Riotsquad contenien la respiració mentre en Kian Baharvand s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Riotsquad, atacant per l'esquerra al minut 86, va aprofitar el magnífic llançament de Stefan 'Il Capitano' Sandstad per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lukas Tungbratt per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Selçuk Ersezer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lukas Tungbratt de Riotsquad va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Isaiah Tanui va fer al minut 84 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Zaccaria Gazziero, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tony Svantesson de Riotsquad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BK Ekholmen

Goles Goles

  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): El jugador Filip Ivan de Ekholmen es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Hristofor Georgov va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ekholmen, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Hristofor Georgov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Gábor Szőke de Ekholmen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefano Assini de Ekholmen es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.